Cautare

30189 de rezultate pentru "bagoli ana stefan cel mare" (3.68 secunde)
Mergi la vot si pune stampila pe toti, cel putin asa este vot nul. ... Ana Laura Conteaza, nu spun nu , da vezi cum e omul ? ... Giu Ilarion Da super tare vom merge cu caruta cat de curand Ana Laura Nici macar cu aia !
2018 la cel putin pe atat! ... Eliza Lesanu, Stanescu Mihaela, Neguta, Catalin Craciun, Cristi Kruger, Ana Maria, acea Ana Maria, Johnny, Cristi si Cristina Severin, Paul Rogojinaru, Catalin Rosioru, Ionescu Claudiu, care anul asta a lipsit nemotivat.
Nascut la Tasnad, vicepremierul George Copos este cel mai bogat membru al Executivului. ... Septimiu Buzasu are casa si apartament in Bucuresti Septimiu Buzasu, secretar de stat la Ministerul Transporturilor, este cel mai instarit satmarean din Guvern.
Acest lucru i-a nemultumit pe oameni, iscandu-se astfel un scandal de toata frumusetea, scandal domolit abia dupa sosirea la locul cu pricina a presei si mai ales a viceprimarului orasului Navodari, Stefan Galbau, care, de altfel, a si constatat ilegalitatea taxei.
Presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Verde, Ion Stefan, spune ca a gasit demisia vicepresedintelui verzilor galateni Constantin Telagan cand s-a intors din periplul facut prin tara in perspectiva unificarii polurilor ecologiste.
Marti, Oana a votat invers" a declarat, miercuri, intr-o conferinta, presedintele Ion Stefan. ... Vom pune in discutie atitudinea adoptata de presedinta partidului, urmand a convoca apoi Comitetul Executiv unde vom propune suspendarea din functie, pe timp de un an" a mai adaugat primvicepresedintele, Ion Stefan.
Presedintele Federatiei Agrostar, Stefan Niculae, a declarat ca agricultorii sunt decisi sa blocheze aprovizionarea marilor magazine, pentru a le detemina sa cumpere produse din Romania.
Un roman consuma, in medie, 5,5 kilograme de peste pe an in conditiile in care consumul mediu anual de peste in Uniunea Europeana (UE) este de 20 kilograme pe cap de locuitor, a precizat, vineri, la Neptun, presedintele Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura (ANPA), Gheorghe Stefan.
patru terenuri multifunctionale spre Aleea Ianca, doua terenuri de fotbal spre Lunca Bradului si mai urmeaza inca patru terenuri multifunctionale pentru baschet, tenis si minifotbal, toate prevazute cu iarba sintetica si instalatie nocturna", a declarat pentru B365.ro Stefan Dumitrascu, arhitectul sef al Sectorului 3.
Stefan Lungu a gatit, in editia 2 "Gatit la costum", sezonul 3, alaturi de Dragos Petrescu, fondator al lantului City Grill Restaurants. Omul de afaceri a adus in bucataria lui Stefan o poveste de succes, dar si rafinament si bun gust.
Ion Iliescu, cel mandatat sa conduca lucrarile Congresului, a anuntat la un moment dat, dupa ce pe ecranele ampalsate pe scena au fost proiectate mesajele celor mai importanti lideri politici internationali, ca pentru partea de discursuri erau inscrise aproximativ 100 de persoane.
Cel putin asa spune presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Verde, Ion Stefan, care intrevede pana la sfarsitul anului unificarea intregii suflari ecologiste din Romania, dar fara Partidul Ecologist Roman.
In cel mai scurt timp, viceprimarul Adrian Vlad isi va intra in drepturi, iar Stefan Galbau isi va strange jucariile si va pleca acasa din Primaria Navodari, sunt de parere social-democratii.
Presedintele Partidului Alternativa Ecologista, Ion Stefan, s-a prezentat ieri la Curtea de Apel Galati pentru a asista la procesul deschis impotriva Consiliului Judetului (CJ), in incercarea de a-si recupera postul de consilier judetean.
• Munca - Stefan Banica Jr. ... • Transport - Stefan Hrusca. ... El este cel mai potrivit pentru acest minister pentru ca este tanar si ii plac blanurile.
Ea a confirmat informatia, pentru Inpolitics, precizand doar ca nu are de gand sa revina in PSD si nici sa se inscrie an PD-L, ramanand, cel putin deocamdata, cu statutul de parlamentar neafiliat politic.
cazul Stefan Deaconu", pe care il puteti citi in continuare. ... Potrivit fostului ministru al Justitiei, Tudor Chiuariu, cel desemnat de guvern, la solicitarea presedintelui, a fost consilierul prezidential Stefan Deaconu.
Stefan Tarca, liderul CNSLR "Fratia", sustine ca romanii sunt revoltati si dezorientati, deoarece se confrunta cu cea mai dificila perioada de dupa Revolutie. ... E jale pentru cei care traiesc doar din salariu sau pensie si nu au rezerve financiare", a declarat Stefan Tarca.
Cresterea pretului gazelor va influenta in mod direct pretul produselor alimentare care se vor scumpi cu pana la 10 %, estimeaza presedintele Agrostar, Stefan Niculae.
Obiectivul este clasarea in primele trei echipe in primul an, iar in cel de-al doilea, castigarea campionatului", a declarat Vali David pentru GdS.
google-analytics.com